isolatieglas Middelburg

De specialisten van Glaspunt B.V. leveren en plaatsen de meest uiteenlopende soorten glas in Middelburg en in de wijde omgeving van Middelburg. Dagelijks houden wij ons bezig met het monteren van voornamelijk isolatieglas. Heeft u nieuwe beglazing nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u bezig met een renovatieproject of met de bouw van een gloednieuw huis? Uw deskundige glas expert uit Middelburg vertelt u graag over de mogelijkheden die isolatieglas u biedt.

Het assortiment isolatieglas

Onze glashandel staat bekend om haar grote assortiment aan isolatieglas. Er zijn verschillende typen isolatieglas:

  • Inbraakwerend
  • Brandvertragend
  • HR+
  • HR++
  • HR+++
  • Figuurglas

Zoekt u een bepaald type isolatieglas dat hier niet staat genoemd? Grote kans dat wij het toch op voorraad hebben in Middelburg. Neem contact op met één van onze specialisten en vraag gerust naar de glassoort die u zoekt. Zo vindt u bij ons in Middelburg bijvoorbeeld ook brandvertragend isolatieglas; isolatieglas die een brandvertragende functie heeft. Met deze glassoort kunt u een brand vertragen met wel 30 tot 90 minuten. Er bestaan verschillende typen brandvertragend isolatieglas. Sommigen zijn gehard, andere soorten bevatten een gietharslaag, en weer anderen zijn gelaagd met een brandvertragende gel.

Wilt u weten welk type glas het meest geschikt is voor uw woon- of werksituatie in Middelburg of in de omgeving van Middelburg? Bel gerust naar onze experts, zij kunnen u hier alles over vertellen.